Плеймейтката Марешка Бардем най-накрая откри сина си, след като години

...
Плеймейтката Марешка Бардем най-накрая откри сина си, след като години
Коментари Харесай

Майчино сърце: Марешка Бардем откри СНИМКА на сина си след 7...

Плеймейтката Марешка Бардем най-сетне откри сина си, откакто години наред го търсеше безрезултатно. Въпреки неуспехите, тя не се отхвърля и в последна сметка е съумяла да стигне до сериозна диря, която й провокира висшо неспокойствие.  
Както писахме и неотдавна, тя е разкрила фотография, на която се вижда ясно по какъв начин наподобява към този момент нейното момченце. А ето, че към този момент и умерено я демонстрира в общественото пространство. И като нищо детето скоро да се озове в прегръдките й!



" Най-важното за мен е, че към този момент знам по какъв начин наподобява синът ми, видях лицето му, тъй като аз имах единствено една фотография до момента и тя беше от времето, когато е бебе ", съобщи Бардем пред " Телеграф ". А до информацията моделката достигнала напълно инцидентно и с помощта на обществените мрежи.

В профила си в Инстаграм Марешка разкрила друга чеченка, чието дете се оказва съученик със сина й. И както се споделя - знаците на ориста " проговорили ".

 Освен че момченцето е в положително здраве и се развива добре. Най-голямата фантазия на Марешка е да си прибере детето, което към този момент наподобява напълно реалистично. 



Припомняме, че хубавицата с чеченски корен бяга от родината си през 2014-та, откакто минава през същински пъкъл в фамилията си. " Жената в Чечня няма права, тя е превърната безусловно в робиня на мъжа си и би трябвало да търпи всичките му унижения. Избягах просто за една нощ, нямаше по какъв начин да взема дребния, нямах позволение, в Русия на границата щяха да ми желаят документ, нямах и пари, аз съм спала на пейки по улицата, до момента в който съумея да избягам ", бе споделила тя преди време.

Сега Бардем се трансформира в мотиватор на други дами, които се намират там и търсят поддръжка и мощ посредством нея в обществените мрежи. " Станах известна в Чечня поради постъпката си и най- към този момент поради смелостта ми да изляза с лицето си и да описвам. Защото има и други избягали, само че ги е боязън да се покажат ", споделя още тя, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР