Плеймейкърът на Тотнъм Кристиан Ериксен изрази съжалението си, че трансферите

...
Плеймейкърът на Тотнъм Кристиан Ериксен изрази съжалението си, че трансферите
Коментари Харесай

Ериксен: Искаше ми се трансферите да са като на Football Manager

Плеймейкърът на Тотнъм Кристиан Ериксен изрази съжалението си, че прехвърлянията в модерния футбол не се реализират по този начин, както се случва в известната футболна игра – Football manager. Ериксен, който влиза в последната си година по контракта с Тотнъм, не съумя да осъществя прекосяване другаде през това лято, откакто лондончани отхвърлиха да го продават.

Юнайтед възнамерява свежа зимна офанзива по Ериксен

Малко след изгубения от Ливърпул край в Шампионската лига, датският футболист показа, че е подготвен да опита „ нещо ново” и желае да заживее в Испания. Именно Барселона и Реал Мадрид бяха считани за сигурни дестинации в кариерата на играча, само че това не се случи. По този метод 27-годишният Ериксен ще може умерено да договаря с непознати клубове от януари и да напусне без пари „ Тотнъм стейдиъм”, в случай че не се стигне до продажбата му през зимата.

Голямо дерби - Арсенал не се съобщи и не падна от Тотнъм

„ Щеше ми се да си определяхме бъдещето, както става във Football manager, само че не е по този начин. Знам, че доста хора се интересуват къде желая да играя”, разяснява той, откакто се причисли към лагера на Дания в Марбея за идната европейска подготовка против Гибралтар.

„ Не беше неверно, че заявих, че желая да си потегли. За мен не е мъчно да не обръщам внимание на слуховете, защото от много време съм замесен в това. Тази година просто бяха повече, защото договорът ми изтича – нищо странно”, разяснява още Ериксен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР