Плеймейкърът на мъжкия национален отбор по баскетбол Дий Бост отново

...
Плеймейкърът на мъжкия национален отбор по баскетбол Дий Бост отново
Коментари Харесай

Дий Бост отново благодари на България

Плеймейкърът на мъжкия народен тим по баскетбол Дий Бост още веднъж изрече благодарностите си към България. Натурализираният американец изигра последния си мач с националния екип през вчерашния ден, когато той и съотборниците му бяха отстранени от ЕвроБаскет 2022 след проваляне от Белгия с 80:89.
 Дий Бост: Благодарен съм на България, че ми разреши да играя 6-7 години с националния отбор Дий Бост: Благодарен съм на България, че ми разреши да играя 6-7 години с националния отбор
“Благодаря на България за страхотните няколко години. Благодаря на всички, които бяха забъркани в това да се трансформира в натурализиран българин преди седем години. Обичам ви ”, гласи посланието на Бост в обществените мрежи.
 Дий Бост изравни велико достижение на ЕвроБаскет Дий Бост изравни велико достижение на ЕвроБаскет
В последните си мачове с екипа на “лъвовете ” Бост напълно справедливо съумя да се подреди в челните позиции на безконечните ранглисти на ЕвроБаскет. Гардът към този момент дели първата позиция по вкарани тройки в един мач с Александър Джорджевич, откакто означи 9 стрелби отдалеко в коша на Грузия. Освен това Бост е и на трето място по брой асистенции в един мач със своите 13 против домакините на група “А ”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР