Плеймейкърът на Далас Лука Дончич е доволен от тренировъчните мачове,

...
Плеймейкърът на Далас Лука Дончич е доволен от тренировъчните мачове,
Коментари Харесай

Дончич: Не съм единственият лидер в Далас


Плеймейкърът на Далас Лука Дончич е удовлетворен от подготвителните мачове, които НБА вкара, с цел да оказват помощ на тимовете да навлязат в оптимална форма за рестарта на сезона. 21-годишният словенец приключи с 14 точки, 5 битки и 6 асистенции за 16 минути игрово време при успеха със 108:104 над ЛА Лейкърс, а ето какво сподели той след мача:  Дончич и Далас обърнаха Лейкърс, лимитирани минути за ЛеБрон и Дейвис

" Химията ни е отлична, тук вършим доста неща дружно. Тези подготвителни мачове са идеални и ни дават късмет да се подготвим по най-хубавия начин”, сподели Дончич и добави, че този тим няма по какъв начин да има един водач. “Не съм единственият водач, тъй като в този тим няма по какъв начин да имаш единствено един. Имаме хора като Джей Джей Бареа, който е ветеранът в групата и има опит в плейофите, поради което го слушаме през цялото време”, изясни младокът.

Лука и Маверикс имат още две инспекции преди формалното възобновяване на сезона - в неделя от 23:00 играят против Индиана Пейсърс, а в сряда от 3:30 им следва мач против Филаделфия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР