Плевен. Беше обявено частично бедствено положение. То вече е отменено.

...
Плевен. Беше обявено частично бедствено положение. То вече е отменено.
Коментари Харесай

Малина Ешекова, зам.-кмет на Белене: Отменено е частичното бедствено положение в общината, имаше един бедстващ човек, но вече всичко е наред

Плевен. Беше оповестено отчасти бедствено състояние. То към този момент е анулирано. Това сподели за Агенция „ Фокус “ зам.-кметът на Община Белене Малина Ешекова. „ Имаше един бедстващ човек отвън града. Бедстващият човек е бил в околност, където е гледал животни. От оня ден е бил затворен. Нашата техника не може да пробие, защото имаше доста навявания, тъй като е отвън града. Затова се наложи да свикаме щаба за злополучие и повреди и се взе решение да се разгласи това полубедствено състояние, с цел да може да употребяваме услугите на войски “, съобщи Ешекова. По думите ѝ благодарение на военното формирование всичко е наред.
„ Вчера следобяд са достигнали до него и всичко е наред. Няма заплаха за живота. Отворени са пътищата към този момент, въпреки че вали към момента сняг. Продължаваме да почистваме, само че има доста сняг. Нямаме хора без електричество или вода “, добави тя. Ешекова посочи, че тази заран техниката им е съумяла да пробие пътя Петокладенци-Стежерово, който е бил затворен поради навявания. „ За Кулина вода също е отворен – там имаше повече навявания. Всички пътища са отворени, ситуацията се възстановява “, сподели още зам.-кметът на Белене.
Люба АЛЕКСИЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР