Пленумът на БСП в София започна с провокация и искане

...
Пленумът на БСП в София започна с провокация и искане
Коментари Харесай

Бус с Лъвчето на СДС озвучи с музика началото на пленума на БСП

Пленумът на Българска социалистическа партия в София стартира с провокация и искане на оставката на водача Корнелия Нинова от страна на последователи на партията.

На Националния съвет през днешния ден се преглеждат основно две точки – възможната поддръжка на Българска социалистическа партия за президентската двойка Румен Радев и Илияна Йотова на идващите избори, както и разбор на резултатите от парламентарния избор.

„ Най-важно е да решим въпроса за поддръжката за Румен Радев, въпреки да е закъсняло това решение. Това ни е коствало най-малко 3-4% от гласовете “, разяснява Колян Паргов преди началото на съвещанието.

Въпросът за оставка на водача обаче не бил на дневен ред.

Доайените в управлението на Българска социалистическа партия бяха скептични, че ще се стигне до избор на ново управление, откакто остарялото подаде оставка поради изборната загуба.

„ Не чака този априлски пленум да има исторически темперамент “, съобщи Янаки Стоилов.

Снимка: btvnovinite.bg

Докато пленумът се събираше, пред централата на Българска социалистическа партия се появи бус с надпис Съюз на демократичните сили, от който звучаха песни от зората на демокрацията. Надписът върху буса гласеше „ Корнелия, Съюз на демократичните сили е с теб до успеха “.

Снимка: btvnovinite.bg

Малко след началото на съвещанието пред централата на партията се събраха младежи, които оповестиха, че упорстват за оставката на Нинова поради обстоятелството, че на изборите Българска социалистическа партия е останала трета политическа мощ.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР