Племето на Резервите се изправи на първи съвет в “Игри

...
Племето на Резервите се изправи на първи съвет в “Игри
Коментари Харесай

Иван Мирчев напусна „Игри на волята: България“ след племенен съвет на Резервите

Племето на Резервите се изправи на първи съвет в “Игри на волята: България ”. Пред водещата Ралица Паскалева тимът единомислещо номинира Иван Мирчев заради травма, която не му разрешава да продължи напред в играта. Иван напусна предаването без опция да се причисли към някое от трите титулярни племена.

На Арената Непобедимите, Безстрашните и Супергероите се впуснаха в изтощителна номинационна борба. Безстрашните разполагаха с преимущество след успеха на Валери във вчерашния капитански конфликт, а на финала победиха пред другите племена. Инцидент извади Цветан от играта, а когато се завърна, той контузи съотборничката си Виктория.

Въпреки това, Супергероите събраха сили и заеха втората позиция. Забавянето на Георги в подреждането на пъзела отреди последното място на Непобедимите. По този метод се трансфораха в първите, които ще отидат на номинации тази седмица.
 Игри на волята България NOVA
Появата на Чакалов като част от Безстрашните на Арената изненада участниците. Той разкри, че останалите Резерви са към момента в играта, което върна вярата на Елица, че може да се събере със своя обичан Алекса. Непобедимите споделиха желанието си да отпратят Куков, който намират за едва звено, с цел да попълнят племето си с по-добър играч.
По-рано денем напрежението при Непобедимите доближи своя връх и цялото племе се обърна против Куков. Неговият пиперлив език намерено предизвика освен Генчо, само че и Елица, което засегна съотборниците му. В Резиденцията коалирането на Безстрашните продължи, а мъжете възнамеряваха тактики против женската част от племето.
 Игри на волята България NOVA
Кого ще предлагат Непобедимите? Ще изпратят ли Куков на елиминационен двубой? Ще успее ли Филип да сплоти мъжете в племето на Безстрашните? Кой ще бъде победител във втория номинационен конфликт на Арената? – разберете на следващия ден в 21:00 ч. единствено по NOVA.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на страницата и профила на формата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР