Племето на Амазонките загуби номинационната битка и ще трябва да

...
Племето на Амазонките загуби номинационната битка и ще трябва да
Коментари Харесай

Племето на Амазонките отива на съвет след загуба на Арената

Племето на Амазонките загуби номинационната борба и ще би трябвало да се яви на първия си съвет. Пред водещата Ралица Паскалева девойките ще би трябвало да посочат двама номинирани, които ще бъдат застрашени от елиминация. Тежката номинационна борба, изискваща доста мощ, беше извоювана от Гладиаторите, а втори останаха Старейшините. От племето на Амазонките се отличи златната медалистка в самбото Мария Оряшкова, която изнесе борбата съвсем сама и с помощта на голямата ѝ мощ Амазонките успяваха да местят тежките варели на Арената.
 NOVA
Въпреки зрелищната победа, която Гладиаторите реализираха, новината за племето на Изгубените сътвори голям спор. Гатьо, Николай, Крум, Даниел, Цветелин и Калоян се почувстваха застрашени и нападнаха Рълев и Радостин, които поддържат държанието на новобранците в племето. Причината е, че техните братя Николай и Михаил имат късмет да влязат в племето на Гладиаторите и да изпратят в Чистилището един от шестимата им съперници.
 NOVA
Преди борбата на плещите на Васил стоеше нелесното решение кого от Старейшините да изпрати в заточение в Чистилището. Културистът Валентин обаче се самопредложи с довода, че желае да бъде дружно с щерка си Елена, която приключи последна в борбата за влизане в “Игри на волята ” и е застрашена от изпъждане.
Конфликт за преимуществото ще избухне и при Амазонките по време на идния съвет. Дали това ще коства номинации, следва феновете да схванат в идващия епизод.
 NOVA
Не пропускайте „ Игри на волята “ в четвъртък, 14 септември, от 21:00 часа по NOVA.

Още забавна информация за „ Игри на волята “ може да откриете на уеб страницата на предаването, както и в формалните  Facebook страница, Instagram профил и TikTok профил на „ Игри на волята “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР