Платното в посока София на магистрала „Струма” може да бъде

...
Платното в посока София на магистрала „Струма” може да бъде
Коментари Харесай

Остава затворено движението по АМ „Струма” в посока София


Платното в посока София на автомагистрала „ Струма” може да бъде пуснато най-рано след 2 седмици, заяви инж. Иван Досев, член на Управителния съвет на АПИ в предаването „ Здравей, България” по Нова телевизия.

По думите му няма вяра придвижването на транспортни средства в посока Благоевград и Гърция да бъде възобновено скоро.

„ Областно пътно ръководство прави обходи. По мотив писмото от общината при инспекцията от април 2018 година не са открити нарушения”, разяснява инж. Досев.

Той добави, че пътната организация има доста добра връзка с съвсем всички общини. В момента тече и обхождане на всички сходни уреди.

Директорът на Регионална инспекция за опазване на околната среда – Перник Пламен Ангелов успокои, че въздухът в региона е чист. По думите му обвързване на общината е да не позволява депониране и предпазване на територии общинска благосъстоятелност и общински пътища. „ Тя е открила нерегламентирано замърсяване и е поискала подпомагане от нас. През 2018 година ние сме създали акт и сме съставили наказателно постановление”, добави Ангелов.

Направено е наложително наставление до 28 юли регионът да бъде почистено. А през последните години притежателят на горелия склад е получил 9 акта на обща стойност към 20 000 лв..
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР