Пластмасата отново е звездата на модния подиум пролет-лято 2018 и

...
Пластмасата отново е звездата на модния подиум пролет-лято 2018 и
Коментари Харесай

За дамите! Това е най-новата мода сред дрехите и обувките!

Пластмасата още веднъж е звездата на стилния подиум пролет-лято 2018 и се разгръща и към зимните сбирки.PVC, найлон, винил, транспарантна флуоресцентна палитра с изменящи се тонове и, материали, скъпи за стилните опити на 60-те, написа beu.bg.
Бледо розово яке на Valentino (Валентино) с капси (1), (Givenchy) Живанши подписва палто в цвят праскова (2), яке с макси джобове от АrthurArbesser (Артър Арбесър)(3), Candy: акрил от Джими Чо ( Jimmy Choo) (4),Палто в жанр шейсетте, Marc Jacobs -Марк Джейкъбс (5), яке с необятни ревери, Аcne Studios (Акне Студиос)(6). Прозрачният шлифер от Anya Hindmarch (Аня Хиндмарч) е нужен в дрешника, изключително през март; и да не забравяме модерните ризи от една част (подобни на мъжката риза), Toga - Тога (8), и подплатената чанта с дребни капси, Rockstud Spike от Valentino Garavani (Рокстуд Спайк на Валентино Гаравани(9).

В магическа атмосфера с изкуствени водопади високи от 9 до 15 метра се организира шоуто на Шанел - Chanel П / Л 2018, тук демонстрираме два от многото аксесоари, направени от транспарантно PVC, раница (10) и ботуши (11). Сандали с плексигласов токGianvito Rossi (Джианвито Роси (12), корсет с контрастиращи копчета, Tibi ( Тиби - 13).
В някои връзки модата е постоянно завръщане, осветено от гениалността на творчеството. Експериментите стартират от края на 60-те, от Пако Рабан и в този момент Шанел, Валентино и доста от огромните марки употребяват още веднъж прозрачността на пластмасата, която е същинска наклонност за аксесоари и облекла.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР