Планът на гръцкото правителство за връщане към нормалността ще бъде

...
Планът на гръцкото правителство за връщане към нормалността ще бъде
Коментари Харесай

В Гърция ограничителни мерки ще има до юли

Планът на гръцкото държавно управление за връщане към нормалността ще бъде прибавен последователно и поетапно, при изискване, че кривата на ковид продължава да се изравнява. Премахването на ограниченията може даже да завърши още през юли, в случай че нещата вървят по проект и няма обновяване на вируса, написа вестник Kathimerini.

Индикации за пътя, който следва, даде държавният консултант по въпросите на пандемията, специалистът по инфекциозни заболявания Димитрис Циодрас, който предходната седмица оприличи анулацията на ограниченията с път, цялостен със завои, на който от време на време лидерът би трябвало да слага крайници си на газта, а в други случаи да настъпи спирачките. Всъщност моделът, създаден от държавното управление в съдействие с специалисти, освен планува, че съществуващите ограничавания няма да бъдат прекъснати по едно и също време, само че и че премахването им няма да бъде „ хоризонтално “. По-скоро връщането към естественото положение ще бъде последователно въз основа на критерии като възраст или активност, съобщи организация " Фокус ".

По-специално премахването на рестриктивните мерки за придвижване, което се чака да бъде насочна точка, няма да засегне всички в началната фаза. Например, има предложение за изключване на членовете на уязвими групи, в това число възрастни хора от тази начална фаза и ограничение на контакта им с членове на дейното население като техните деца и внуци. Освен това възбраната за огромни обществени събития, в това число обновяване на работата на питейни заведения и кафенета, ще остане в действие и в ранната фаза. Също по този начин премахването на рестриктивните мерки за придвижване в началото ще визира градските центрове.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР