Пламен Владимиров, който е обвинен за помагач на сина си

...
Пламен Владимиров, който е обвинен за помагач на сина си
Коментари Харесай

Свекърът на откритата в куфар Евгения остава в ареста

Пламен Владимиров, който е упрекнат за помощник на сина си Орлин при убийството на Евгения Владимирова, изиска да бъде пуснат под парична гаранция. Софийският апелативен съд обаче отхвърли. Убийството стана в кв. " Лагера ", а тялото на дамата беше намерено в куфар покрай Перник. Така свекърът на убитата Владимиров остава под домакински арест дефинитивно, съобщи Dariknews.

Според правосъдния състав не е разколебано обоснованото съмнение за неговото присъединяване в тежкото закононарушение. Твърдените от Владимиров непрекъснато нужни медицински проучвания, съвещания и лекуване, за които домашният арест се явява спънка с оглед здравословното му положение, не са подкрепени посредством документи, установи съдът.
Предвид това, че при започване на следствието Владимиров е правил опити да заблуди проверяващите и да ги подведе за случилите се събития, не са в изгода, показаха магистратите.

В момента в ареста е упрекнатият за убийството на Евгения - неин брачен партньор и наследник на Пламен Владимиров - Орлин.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР