Плъхове и хлебарки са плъзнали в блок на пловдивската улица

...
Плъхове и хлебарки са плъзнали в блок на пловдивската улица
Коментари Харесай

Плъхове и хлебарки плъзнаха в блок заради тонове боклук в жилище

Плъхове и хлебарки са плъзнали в блок на пловдивската улица " Димитър Талев " в кв. " Кючук Париж " поради собственичка, която е натрупала тонове отпадъци в жилището си, заяви bTV.

Съседите на Николина Стоянова и щерка й Кремена са подали голям брой тъжби, водят и дело в Районния съд, само че нито една институция до момента не е взела някакви ограничения.

Жителите на входа, в който Стоянови живеят от над 30 години, са се обърнали и към Министерство на вътрешните работи, пожарната и ХЕИ, само че са получили отговор, че това е спор, който би трябвало да решат между тях. Единствено от пожарната са получили отговор, че жилището е пожароопасно и би трябвало да се почисти.

Междувременно камарите боклуци са до тавана във всяка едно от 4-те пространства на жилището на майката и дъщерята.

" Не единствено, че отхвърля да почисти жилището, а проблемите става от ден на ден. Боклукът е препълнен още по-навътре, Николина продължава да носи ненужни движимости, кашони, битови боклуци. Вече не се устоя, не можем да живеем по този начин ", показа пред Трафик Нюз съседката Мария Дешева.

Всеки ден входът се чисти от една от дамите във входа. Оказва се, че макар мощните препарати, нищо не може да обезврежда смрадта, която се носи от първия до последния етаж. Най-критично е ситуацията при по-топло време.

" Живеем като пандизчии в личните си домове . Не можем да отворим вратите си, прозорците или да излезем по терасите. Имаме дребни деца във входа и едвам ги пазим, да не се допират до парапетите и стените на първия етаж. Дори си слагаме ръце по устите им, с цел да не дишат това нещо. Не можем да съпоставим с нищо тази миризма. Според мен има и разложени мишки вътре, тъй като се усеща и смрад на мърша ", описват хората.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР