Пиян шофьор е скъсал оградата на мост и е паднал

...
Пиян шофьор е скъсал оградата на мост и е паднал
Коментари Харесай

Кола излетя от мост и падна в река Янтра

Пиян водач е скъсал оградата на мост и е паднал в река Янтра в квартал „ Чолаковци “ във Велико Търново довечера, заяви локалната полиция. Като по знамение няма потърпевши. 

Инцидентът е станал към 20 ч. По първична информация зад кормилото е бил 21-годишен мъж от Горна Оряховица. Автомобилът се е блъснал в защитна ограда на моста, скъсал я е и е паднал в реката.

Возилото се движило с висока скорост по мокрия от дъжда път. На изострен завой лидерът изтървал ръководството на автомобила, той се завъртял, блъснал се в мантинелата, скъсал я и след секунди се озовал във водите на Янтра.

След минути на местопроизшествието пристигнали пожарникари и служители на реда. Въпреки бързата реакция на избавителните екипи, двамата младежи към този момент били изплували от реката. Тепърва виновният за злополуката водач ще би трябвало да се погрижи за изваждането на колата от водата. 

Водачът и 26-годишната му спътница от село Ресен са откарани за обзор в Спешна помощ.

Младият мъж е бил с 1,01 промила алкохол. Предстои да бъде тестван и за опиати.

Снощи във Велико Тръново 40-годишен мъж удари четири паркирани коли и след това избяга. Час по-късно беше открит и задържан за 24 часа, само че е отказал да даде проба за алкохол и опиати. Мъжът е прочут на полицията и е осъждан.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР