Пистолетът далеч не e първото огнестрелно оръжие, изобретено от човека.

...
Пистолетът далеч не e първото огнестрелно оръжие, изобретено от човека.
Коментари Харесай

6 пистолета, които може да се нарекат най-добрите в света

Пистолетът надалеч не e първото огнестрелно оръжие, изобретено от индивида. Появата му значително се дължи на началото на военната гражданска война и нуждата от въвеждане на огнестрелно оръжие в кавалерията.

Въпреки това, незабавно щом " късоцевният палач " се появи на бойното поле, той незабавно стартира да заема своята характерна и безконкурентна ниша. И до момента револверът е извънредно значимо, въпреки и в множеството случаи като помощно оръжие във въоръжените сили. А да не приказваме, че револверът е главно огнестрелно оръжие на полицейските структури и други сходни служби.

Винаги е мъчно да се откроят най-хубавите мостри револвери, само че ето няколко от тези, които самоуверено биха могли да се борят за тази купа.
 Снимка 583053
Източник:

Автоматичен револвер Стечкин

Без пресилване ще се каже, че това е същински револвер - феномен. Нека солидната възраст на съветския APS не ви подвежда. Въпреки обстоятелството, че това оръжие е основано през 1951 година и в никакъв случай не е било всеобщо създавано, APS към момента е известен измежду бойците на разнообразни специфични елементи и до през днешния ден. На първо място, това се дължи на дребния обратен тласък и оскъдното подмятане на цевта, които компенсират всички други известни дефекти на дизайна на Стечкин. Важно е също по този начин, че по-късно, въз основата на револвера от 1951 година, са основани още по-успешните модификации " Дарт ", " Бердиш " и " Пернах ".
 Снимка 583054
Източник:

Colt 1911A1

Ако би трябвало да изберете най-хубавия американски револвер, тогава не можете просто да подминете именития Colt 1911A1. И втова няма непотребен възторг. Помислете единствено, че този револвер е на повече от век и към момента остава в употреба. Да, армията на Съединени американски щати публично изостави Colt 1911A1 за повече от десетилетие. Този револвер обаче е толкоз добър, че е позволен да се употребява единично, в това число от воини на специфичните елементи и доста офицери от армията и флота. Освен това въз основата на известния Colt към момента се вършат голям брой модификации.
 Снимка 583052
Източник:

Desert Eagle

Американо-израелски револвер наименуван " Пустинен орел ", който закупи голяма известност, макар че е извънредно ненужен от позиция на военните. Днес това е един от най-далекобойните и мощни револвери в всеобщо произвеждане. Недостатъците на " Desert Eagle " обаче също са обилни. Той даже могат да повали слон, само че по някаква причина никой от силите за сигурност не желае да се помири с тегло на късоцевно оръжие от съвсем 2 кг. Въпреки това PR на оръжията в известната просвета въпреки всичко си свърши работата и Desert Eagle е прочут безусловно в целия свят.
 Снимка 583056
Източник:

Smith & Wesson M&P9

Руснаците не могат да създадат надеждна лека кола, всякога обаче им се получава добър танк. Американците на собствен ред не могат да създадат икономична кола, само че всякога им се получава добър револвер. Пистолетите Smith & Wesson са необичаен образец за това по какъв начин едно и също оръжие може да завладее гражданския и военния пазар с идентична успеваемост. Ако приказваме за потребностите на военните, то през днешния ден M & P9 може без пресилване да бъде приет за един от най-хубавите револвери в света.
 Снимка 583057
Източник:

Beretta 92

Можем да кажем с цялостна убеденост, че италианският Beretta 92 е освен един от най-хубавите револвери в Европа, само че и в света. Популярността на това оръжие по едно време пристигна значително заради обстоятелството, че бе взето на въоръжение в Съединените щати. И до момента Beretta е доста известна както на цивилен, по този начин и на военни пазари.
 Снимка 583058
Източник:

Glock -17

Австрийски револвер, който в действителност няма потребност от показване. Тези оръжия се употребяват безусловно по целия свят, от двете страни на Атлантическия океан. Моделите Glock се употребяват със същото неизменност от силовите структури на Съединени американски щати, и от силовите структури на Китай, и от сивите структури на Русия. Можем да кажем с убеденост, че този револвер е един от " най-международните ". Така обстановката се е развила освен заради в действителност изключителните качества на Glock-17, само че и заради някаква невероятна рекламна акция по стандартите на оръжейния пазар в края на 20-ти век.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР