Тази година туристическият гид Michelin (Мишлен) въвежда нова система за

...
Тази година туристическият гид Michelin (Мишлен) въвежда нова система за
Коментари Харесай

Един, два или три ключа: За първи път в историята си Michelin оценява хотели

Тази година туристическият гид Michelin ( " Мишлен " ) вкарва нова система за оценка на хотелите в международен мащаб. Компанията към този момент е присъдила на 24 френски хотела най-високата си оценка, " Три ключа ", написа.

Michelin връчи новите оценки на 189 френски хотела и възнамерява да разкрие избора си за най-хубавите първокласни хотели в Съединени американски щати на 24 април, за Испания на 29 април, за Италия при започване на май и за Япония и Корея през юли.

Michelin разгласи, че се стреми да оцени хотелите оттатък главните улеснения, с акцент върху техните заведения за хранене, дизайн и обслужване. Фокусът на класацията са локалния темперамент, характерността и цялостното незабравимо преживяване на гостите.

Един ключ значи " специфичен " хотел, два ключа " извънреден " хотел, до момента в който три ключа съставляват " изключителни " заведения.
 Happy отваря първи ресторант в Румъния
Българска верига заведения за хранене отваря първото си заведение в Румъния

Компанията ръководи над 35 заведения у нас, 5 в Барселона и един в Лондон

Michelin уточни 38 хотела с " Два ключа " и 127 хотела с " Един ключ ". Няколко дворцови хотела получиха " Три ключа ", в това число Four Seasons George V. Chateau. Списъкът включва и провинциални места за настаняване, в това число Lafauri-Peyraguey и Chateau de la Gaude, които завоюваха " Два ключа ", и няколко бутикови хотела, които попаднаха измежду тези с " един ключ ", в това число Hôtel Le Ballu, La Fantaisie и Les Bains.

Хотелиерската промишленост следи деликатно по какъв начин Michelin ще направи оценката на хотелите и евентуалното й влияние върху бизнеса. Някои са обнадеждени.

" Приветствам всяка организация, която има упоритостта да внесе изясненост в този свят на комплициране по отношение на това по какъв начин да се правят оценка същински първокласните хотели ", сподели Валериано Антониоли, основен изпълнителен шеф на Lungarno Collection, верига от дребни първокласни хотели, благосъстоятелност на семейство Ферагамо.
 Какво съставлява първият в света ресторант на балон с парещ въздух и какъв брой коства прекарването?
Какво съставлява първият в света ресторант на балон с парещ въздух и какъв брой коства прекарването?

Прочутият готвач Анджелик Шмайнк от Нидерландия провокира голям възторг с отварянето

" Ако сте дребен състезател като нас, вие сте непозната марка за, да речем, китайски клиент, който посещава Европа за първи път. Система за оценяване, която е добре позната, може да помогне на клиентите да разпознаят марката, която в действителност дава най-хубавото преживяване за парите ", сподели Антониоли.

Антониоли също споделя, че управлението може да помогне за основаването на по-глобално приета рамка за сравняване на хотели в разнообразни страни.

" Има известно равнище на комплициране от регулаторна позиция, което прави доста мъчно сравняването на петзвезден хотел в, да речем, Съединените щати с подобен в Италия и даже сред районите в Италия ", сподели той.

Най-големият състезател в региона сега е Forbes Travel Guide, а новите рейтинги на Michelin ще обезпечи нова конкуренция в пространството.
 Мъск одобри поканата: направи си резервация в ресторант до Белоградчишките скали
Мъск одобри поканата: направи си резервация в български ресторант

Най-богатият човек в света възнамерява посещаване у нас следващата година

Въпреки че остава да се види по какъв начин рейтингите на хотелите ще бъдат признати в международен мащаб, откритото различаване на марката и фокусът върху качеството нареждат Michelin като значим състезател.
 Снимка 660367
Източник:
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР