Пистите в чужбина: Най-евтини за ски са Грузия и Словакия

...
Пистите в чужбина: Най-евтини за ски са Грузия и Словакия
Коментари Харесай

Личен ски учител излиза 130 лева на ден в Банско

Пистите в чужбина: Най-евтини за ски са Грузия и Словакия Броим 600 лв. на стая за пет дни в Пампорово Бъдете деликатни! Лавини дебнат и в горите
Разбира се, в България също можете да се отдадете на зимни спортове, посещавайки Боровец, Банско или Пампорово, даже единствено за уикенда. Хотелско настаняване може да се откри за всеки усет, а цените стартират от към 20 евро за двойна стая.

Цената на карта за половин ден в Банско е 50 лв.. Тя обаче се задейства след 12.30 ч. Еднодневната за възрастен е 65 лв., а за дете сред 7 и 12 години - 45 лв.. Пакет за пет дни е надлежно 315 лв. и 157 лева за подрастващите. Студенти и възпитаници могат да употребяват лифтовете и пистите в Банско на промоционални цени, стига обаче да си носят студентските книжки и бележниците, прецизират от Юлен АД.

Ако на родителите им стиска, има обезпечена специфична ски-детска градина. Тя е с работно време от 9 до 16.30 часа и коства 60 лв. за един ден. За три дни цената пада на 150 лв.. С идентични цени са и ски учебните заведения за по-големи деца в планинския курорт. За ден цената е 55 лв., а за три дни - 145 лв..

Най-скъпо е наемането на самостоятелен ски преподавател. Възрастен заплаща по 130 лв. за половин ден образование, а дете - по 113 лв.. Фиксираната цена на учителите за един ден е 184 лв.. Ако сте напълно начинаещи и имате потребност от наставник за пет дни, сумата набъбва на 772 лв..
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР