Пищни дами са и Наталия Симеонова, и дъщеря й Виктория.

...
Пищни дами са и Наталия Симеонова, и дъщеря й Виктория.
Коментари Харесай

Килцата не прощават: Щерката на Наталия Симеонова я настигна

Пищни дами са и Наталия Симеонова, и щерка й Виктория. 20-годишната студентка по логика на психиката е на път да задмине по тегло известната си майка и не се тормози да върви с къси поли и големи деколтета, които акцентират обилната й фигура, написа " Галерия ".

Най-вероятно Вики, чийто баща е Денис Ризов, е взела структурата на майка си, въпреки че на нейните години някогашната ТВ водеща се радваше на съвършени форми и минаваше за една от най-големите хубавици в родния шоубизнес. Проблемите идват по-късно, след раздялата с някогашния й брачен партньор Денис Ризов. Според клюките тя по този начин и не могла да го прежали и с цел да не потъне в меланхолия, почнала да пие антидепресанти, които объркали хормоните й и тя почнала да натрупа килца.

Дъщеря й Вики няма нейните проблеми, само че като множеството девойки на нейната възраст постоянно хапва калоричния бургери и няма време за тренировки залата. Тя приключи влиятелни италиански колеж преди две години и в този момент, заляга над учебниците. Работи като гримьорка и дистрибутор на скъпа декоративна козметика. Вики към този момент имам куп непрекъснати известни клиенти, които я ангажират за публични събития. Освен това момичето свири на разнообразни принадлежности и пее национални песни във вокална група „ Нуша “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР