Пищната гробница на самопровъзгласилия се за ромски цар Кирил Рашков-Цар

...
Пищната гробница на самопровъзгласилия се за ромски цар Кирил Рашков-Цар
Коментари Харесай

СНИМКИ Цар Киро ще спи спокоен вечен сън с калкулатор в ръка! Запечатаха ултра богаташката му гробница отвсякъде

Пищната гробница на самопровъзгласилия се за ромски цар Кирил Рашков-Цар Киро ще остане непокътната за безконечни времена. Над един метър бетон и арматура са запечатали

Два дни, откакто близки и познати си взеха последно довиждане с алкохолния необут Кирил Рашков, голямата бяла шатра към момента е над гробница та. Тя е устойчиво запечатана с бетон, тухли и арматура, с цел да не стане обект на обири, написа trafficnews.bg До тялото на Рашков бяха сложени всичките му персонални движимости, както и солидният позлатен престол, полезности за хиляди левове, пури и алкохол.

В ръката му пък е бил подложен обичаният му калкулатор, научи Novinite.bg. Машинката е била неделима част от ромския барон, който с нея изчислявал големите доходи на семейството. Фамилия, която стана причина за едни от най-масовите митинги в страната, откакто преди десетилетие в пловдивското село Катуница гаваз на Рашков прегази с бус юноша, а след това различен млач човек умря при безредиците. Последваха митинги из цялата страна, а в Катуница агитки възпламениха именията на Цар Киро , който бе изселен принудително. 



Веднага след церемонията в неделя, бетоновоз е дошъл на Централни гробища. Под зоркото око на роднините, гробница та е запечатана, а до изсъхването на плочата е имало сложена защита.

Зад двата мавзолея на клана Рашкови са позиционирани столчета и маса от ковано желязо. Върху тях към момента са сложени скъпи виновност и празни кашони. 

Въпреки дъждовното време, близо 100 души изпратиха Цар Киро. Церемонията бе придружена с музика от особено нает оркестър.

Час преди този момент близки блокираха придвижването по бул. „ Княгиня Мария Луиза ”. С венци в ръка и солиден кръст внуците на барона се впуснаха на шествие по пътя катафалката. Наложило се е намесата на полицията.

Цар Киро бе заровен като тракийски цар, даже могат да се създадат съпоставки с погребалните церемонии на фараоните. Размерите на гробница та са 5/3/3 метра.



Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР