Пишман изпълнителят Жоро, който се провали като фолк изпълнител и

...
Пишман изпълнителят Жоро, който се провали като фолк изпълнител и
Коментари Харесай

Дружка На Ни Ло Стоял На Макарони Със Захар, За Да Спести За Скъпи Дрехи

Пишман изпълнителят Жоро, който се провали като фолк реализатор и мина в поп жанра, поддържал неестествен стандарт на живот, споделиха осведомени пред Secret.bg.

„В действителния живот той не е човек с благоприятни условия. Във фейсбук качва фотоси от скъпи места и нагизден с облекла, струващи няколко бона, само че това е просто параван“, безапелационен е негов досегашен другар.

По думите му Жоро нямал непрекъснати приходи и разчитал финансово на фамилията си. Имал доста хрумвания, само че не и способи по какъв начин да ги създаде.

Покрай другарството си с Николета Лозанова се решил да поддържа висок стандарт на живот, най-малко за пред света. Когато успявал да събере пари отивал с нискотарифна самолетна компания до Милано, където пазарувал облекла от топ фешън марки на що годе налични цени.

„Със сигурност не му е елементарно, имаше интервали, в които се е хранил единствено с макарони със захар, с цел да спести за дрехи“, продължава описа си някогашната му приятелка.

Преди дни артистът се засякъл с Николета на откриването на магазин в София и употребявал момента, с цел да си направи няколко селфита с нея, с които да се разпространява в обществените мрежи.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР