Пирин посреща Берое в среща от 13-ия кръг на efbet

...
Пирин посреща Берое в среща от 13-ия кръг на efbet
Коментари Харесай

Краси Петров: Играхме добре, но изпуснахме всичко срещу ЦСКА

Пирин посреща Берое в среща от 13-ия кръг на efbet Лига.

В предишния кръг " орлетата " отстъпиха при гостуването си на ЦСКА с 1:2.

В идния мач Пирин, който заема 14-та позиция в класирането със седем извоювани точки ще търси втора победа от началото на сезона.

Берое, в чийто редици личат имената на някогашните " орлета " Спас Георгиев и Стилян Николов се намира на 10 позиция с 11 точки. В предишния кръг тимът на Николай Киров загуби вкъщи с 0:1 от Левски.

" В последния кръг показахме добра игра. Не мога да скрия задоволството си от представянето на момчетата, макар загубата, която пристигна след съществени пропуски пред вратата на противника. В последна сметка отчитаме, че не успяхме да вземем актив, а ние се нуждаем точно от точки.

Берое е един от обичайните тимове в българския футбол. Въпреки усложненията те демонстрират темперамент и се пробват да бъдат на равнище във всеки мач. За страдание няма да можем да разчитаме на контузения полузащитник Красимир Станоев и на санкции бранител Христофор Хубчев, само че имам вяра, че техните заместници ще се показват добре. Вярвам и се надявам, че ще успеем да излезем спечелили от тази среща ", съобщи старши треньорът на Пирин Красимир Петров.

Последната среща сред двата тима в Първа лига се организира в Стара Загора и приключи при тъждество 1:1, като попадението за Пирин означи Станислав Манолев. Мачът от предишния сезон на стадион " Христо Ботев " приключи при резултат 3:2 в интерес на гостите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР