Пирин Благоевград и Хебър откритват съботната програма от 23-ия кръг

...
Пирин Благоевград и Хебър откритват съботната програма от 23-ия кръг
Коментари Харесай

Пирин и Хебър се вкопчват в битка на дъното в efbet Лига

Пирин Благоевград и Хебър откритват съботната стратегия от 23-ия кръг на efbet Лига. Срещата сред двата тима на стадион " Христо Ботев " стартира в 12:30 часа и ще се предава директно по DIEMA SPORT. На уеб страницата Gong.bg ще проследим най-интересното от мача. 

Двата тима са на дъното в класирането с по 16 точки, като единствено Спартак Варна е с по-малък актив - 12 точки. " Орлетата " влизат в мача в приповдигнато въодушевление, откакто удариха първенците от Лудогорец с 1:0 в Разград. Хебър пък отстъпи с 0:2 вкъщи против Левски. 

Двубоят е любопитен и поради това, че един против различен се изправят Христо Янев и Владимир Манчев. Двамата работиха дружно в Миньор Перник, като първият беше старши-треньор, а Манчев негов асистент. 

Домакините няма да могат да разчитат на контузения Христофор Хубчев. Очаква се на вратата още веднъж да застана Максим Ковальов, който направи страховит мач против Лудогорец. В защита ще се разчита още веднъж на младия Мартин Бачев и Раян Сенханджи. В средата на терена ще работят Чебрайлс Макрецкис и Венцислав Бенгюзов, а офанзивата ще води Преслав Йорданов. 

За Хебър след наказване се завръщат Георги Вълчев и Венсан Марсел. И двамата ще намерят място в стартовия състав на Хебър. Най-вероятно в офанзива ще стартира Арсенио Валпорт, който не игра против Левски, а на пейката ще остане Анте Живкович. С травма е третият централен нападател Ивайло Михайлов. Готов за игра е и вратарят Звонимир Микулич. 

Главен арбитър на мача е Никола Попов. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР