Пилотът на Ферари във Формула 1 Себастиан Фетел се определени

...
Пилотът на Ферари във Формула 1 Себастиан Фетел се определени
Коментари Харесай

Фетел: Самият аз съм най-големият си критик

Пилотът на Ферари във Формула 1 Себастиан Фетел се избрани като най-големия си критик преди Гран При на Германия, което ще се организира този уикенд.

От началото на сезон 2019 упреците към четирикратния международен първенец се усилиха доста, изключително като се има поради, че през актуалната акция той няма нито една победа. На всичкото от горната страна в не един и два случая той беше толериран за сметка на младия си съотборник Шарл Льоклер и макар този факт монегаскът изостава от него единствено с нищожните 3 точки в генералното класиране.

„ Ако аз взема неверно решение и позволи неточност, няма по какъв начин да съм удовлетворен от това”, съобщи 32-годишният играч пред репортерите на „ Хокенхайм”. „ Напрежението, под което самичък се слагам е доста по-голямо от каквито и да са били други външни фактори. Нещата постоянно са стояли по този метод, откогато се помня.”

„ Мисля, че всички знаем, че Формула 1 е спорт, в който хората са доста късогледи, само че това е заслужено и част от играта. Очевидно тази година не се разви по метода, по който искахме поради предходните две. Все отново мисля, че се вижда напредък в вярната посока и поради по-голямата картина”, добави четирикратният международен първенец.

Днес са първите две свободни тренировки преди Гран При на Германия – надлежно от 12 и 16 часа българско време. Не пропускайте нито минута от тях посредством директните излъчвания в ефира на DIEMA SPORT 2 и онлайн на PLAY DIEMA XTRA .
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР