Пилотът на Ферари - Шарл Льоклер, е направил цели две

...
Пилотът на Ферари - Шарл Льоклер, е направил цели две
Коментари Харесай

Шарл Льоклер е имал доста забавно преживяване на Гран при на Испания

Пилотът на Ферари - Шарл Льоклер, е направил цели две обиколки с разхлабени колани по време на вчерашното Гран при на Испания. Това се е случило незабавно след завъртането на монегаска в 36-та обиколка, което е било породено от неочакваното прекъсване на неговия мотор и последвалото заключване на задните гуми. Тогава самият той е откопчал защитните колани, само че от бокса са му наредили да продължи, откакто е съумял да рестартира колата.

Само две обиколки по-късно Льоклер се прибра в бокса, с цел да му бъдат затегнати коланите, само че след огромното закъснение от тима са решили да отдръпват колата от надпреварата поради насъбрана огромната загуба към случая.

„ За жал имахме проблем към средата на надпреварата. Внезапно моят екран и моторът ми се изключиха, което докара и до блокирането на задните ми колела. Все още не знаем каква е повода за това и към този момент проверяваме. Колата въпреки всичко започва още веднъж, само че тогава към този момент си бях разкопчал коланите и трябваше да се прибера в бокса. Въпреки че тази година е по-трудна от предната, ние сме стимулирани да запишем най-хубавите вероятни резултати за тима и ще продължим да работим за това “, съобщи Льоклер след края на вчерашното съревнование.

Вчерашното отпадане бе второ от началото на сезона за Льоклер, който също не приключи и Гран при на Щирия, когато се удари със своя съотборник Себастиан Фетел на старта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР