Пилето на фолка сложи бурка. Певицата Райна замина за Дубай

...
Пилето на фолка сложи бурка. Певицата Райна замина за Дубай
Коментари Харесай

Пълен потрес: Фолк певицата Райна избяга от България и сложи бурка! (СНИМКА)

Пилето на фолка постави бурка. Певицата Райна отпътува за Дубай дружно с мъжа до себе си – ММА боецът Валери Тюлеков.
Двамата пуснаха фотография, на която са облечени в арабски одежди, а певицата безусловно се е забулила и се виждат единствено очите й, заяви организация „ Блиц “.
Двойката е дружно неотдавна, само че проличава, че всеки безусловно е захласнат от другия. Райна не стопира да разгласява фотоси и сторита дружно с новата си възлюбена. Преди време пък из медиите потегли слух, че боецът получава предложения от хомосексуалисти.
 Пълен шок: Фолк певицата Райна избяга от България и постави бурка! (СНИМКА)

Неотдавна пък чалга дивата Райна и гаджето й, ММА боецът Валери Тюлеков споделиха фотография от обилна софра, на която се вижда, че двамата са буйни готвачи! И обичат да си хапват.
Богатото им меню съдържа картофи, ориз, тиквички, авокадо, зеле, домати и какво ли още не. Влюбената двойка очевидно не се лишава от нищо и обича да се глези с много солидни порции, които обаче за в този момент не им се отразяват на спортните фигури. Може би тъй като след вечеря унищожават насъбраните калории посредством ласките си.
На изобилната маса липсваше само месо, което обаче беше сменено от редица салати и предястия, споделя струма.ком. Явно фолк певицата желае да се покаже като добра стопанка и храни половинката си с невиждано огромно количество храна.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР