Пиех, занимавах се с наркотици... Просто бях изтървал коня отвсякъде.

...
Пиех, занимавах се с наркотици... Просто бях изтървал коня отвсякъде.
Коментари Харесай

Диджей Дамян призна: Пиех и се друсах

" Пиех, занимавах се с опиати... Просто бях изтървал коня отвред. " С тези думи шокира интернет пространството най-големият чалга майтапчия диджей Дамян. Култовият реализатор извървява дълъг и сложен път до триумфа, откакто влезнал в бизнеса изцяло на подбив.

От дребен Дамян пее, въпреки че учи в спортното учебно заведение в родния си град Смолян. Става два пъти народен и пет пъти балкански рекордьор за юноши по плуване, само че опиатите не му простят.

" В тези години беше по различен метод... беше като свещенодействие ", описа изпълнителят.

Успехът го намира инцидентно, откакто една вечер в заведението на негов другар диджеят просто не се появил и Дамян се отзовал на помощ.

" Първо започнахме с халтури по заведенията. Бях продуцент на 5 излъчвания. Трябва да си без комплекси, с цел да може да правиш такива неща и да си отворен ", спомня си кралят на нощния живот.

И добавя: " Когато започнеш от нулата, си на някакви маси, с някакви хора, държанието ти е безусловно да се напиваш до сутринта, да лягаш, да ставаш. В един миг, когато започнеш да влагаш в един бизнес, започваш да не искаш да се събираш с тези хора. Не искаш да пиеш с тези хора толкоз доста, не искаш да повръщаш с тях... ", откровеничи изпълнителят.

Но преди да " развие бизнеса ", Дамян работил за 10 лева в дискотека. Звездата си спомня по какъв начин една вечер седнал до собствен сътрудник, с цел да се учи и слуша. " Застанах до него и може би за един час преброих почти към 6000-7000 $, които той взе като бакшиш. Не можех да допускам. Аз работех за 10 лева ".

Смолянецът в последна сметка надминава сътрудника си от предишното и към този момент цели 26 години твори в сектора. Той бързо се трансформира в най-известния диджей от златното потомство и към днешно време взима хонорар от 6500 лв. за 4-часово присъединяване или празненство.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР