Фолклорната певица Николина Чакърдъкова направи шокиращи признания за лични си

...
Фолклорната певица Николина Чакърдъкова направи шокиращи признания за лични си
Коментари Харесай

Шокиращо: Николина Чакърдъкова чула диагнозата РАК

Фолклорната певица Николина Чакърдъкова направи шокиращи самопризнания за персонални си живот. Певицата била диагностицирана с рак на бъбреците.

Тя разкрила заболяването си след болки в корема, само че в началото не обърнала внимание поради многото работа, която имала около тогавашна предизборна акция.

" Диагнозата е много неприятна и шокираща. На първи проект даваш всичко от себе си да се събереш и да се пребориш, само че на втори проект стартира да тече една мисъл

" какъв брой време имам, това ли беше ",

споделя Николина Чакърдъкова в подкаст на Александър влог. 

Фолклорната певица минала през доста интервенции и интервенции, с цел да пребори заболяването. " Те ми отстраниха всичко, само че имах шанса, че не е плъзнало и в други органи ", споделя тя.

" Физически не можех да бъда на сцена дълго време, само че след първата намеса, докторите ми споделиха, че мога да опитам, само че без да се движа, без да танцувам.

Бях слаба изнемощяла, само че доста желаех да пея ",

споделя Чакърдъкова. По време на възобновяване си, певицата траяла с участията си.

Към момента Николина Чакърдъкова следи постоянно здравословното си положение. Освен това тя споделя, че в този момент на концертите си първият ред от началото до края е ангажиран от нейните лекуващи лекари. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР