Пиарите на ГЕРБ съобщиха, че председателят на Парламентарната група на

...
Пиарите на ГЕРБ съобщиха, че председателят на Парламентарната група на
Коментари Харесай

Пиари пратиха Цветанов на среща с покойник

Пиарите на ГЕРБ оповестиха, че ръководителят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов е провел среща с ръководителя на македонския парламент Арбен Джафери. "

Това обаче е много смущаващо, защото излиза, че Цветанов се е срещнал с мъртвец. Македонският политик Арбен Джафери умря още през 2012 година

Арбен Джафери, огромен другар на България, е основател на Демократическата партия на албанците (ДПА), в миналото най-влиятелната партия в албанския политически блок в Македония. До гибелта си беше неин почетен ръководител.

По фотосите обаче излиза наяве, че Цветанов се е срещнал с Талат Джафери на десетата Интерпарламентарна конференция по въпросите на сигурността, която се организира във Вашингтон, Цветанов се е срещнал с Талат Джафери.

Остава сътрудниците от ГЕРБ да оправят и неточността в заглавието си и всичко ще бъде наред.



Талат Джафери е ръководител на македонския парламент от април тази година. Той е член на Демократичния съюз за интеграция, конкурентна на ДПА партия, основана от командирите на Освободителната национална войска от военния спор през 2001 година В интервала 2013-2014 година Талат Джафери беше министър на защитата на Македония, а през 2001 година беше пълководец в редиците на албанската Освободителна национална войска.

Прессъобщението на ГЕРБ за срещата на Цветанов с Арбен Джафери (а не с Талат Джафери) е оповестено и в формалната страница на партията.



Арбен Джафери, който умря през 2012г.



Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР