Пиар експертът Диана Дамянова, изключително близка до нефтения бос Валентин

...
Пиар експертът Диана Дамянова, изключително близка до нефтения бос Валентин
Коментари Харесай

Близка до Вальо Златев пусна тарифите на девойките на Бойко Борисов /ценоразпис + имена/

Пиар специалистът Диана Дамянова, извънредно близка до нефтения необут Валентин Златев, пусна цените на девойките, обслужващи любовно и политически падналия от власт сикаджия Бойко Борисов, за които заплаща народът.
Според нейните калкулации най-скъпа „ пеперудка” е била Влади Горанов – немислимите 60 000 лв. дневно!
Вижте изчисленията на Диана Дамянова, като публикуваме поста й без редакторска интервенция:

Ние плащаме за проститутките МУ

Различни са цените дневно и час за проститутките МУ, според от това, коя част от божеството МУ обслужват.
5000 лева на нощ, знаем че ни е коствала проститутката МУ, която обслужва елементарните МУ човешки потребности!
1150 лева дневно ни е коствала мъжката МУ продажница, която обслужва обществените му прояви. Кеф ти да спретне митинг в поддръжка на гешев, кеф ти да изправи мъжка снага против президента, кеф ти да се самоиздигне самата мъжка такава за президент.
2000 лева на половин час костват утринните МУ проститутки /антоанетки, стойчовци, румянки, харлани и прочие гнъс/, които се грижат за утринното МУ въодушевление, като изливат безмозъчни логореи по екраните на тв приемниците МУ.
13 000 лева дневно почти ни е излязло това несретно детенце от къщата в Барцелона, дето татко му се отхвърли десетки пъти обществено от него, но масрафа си го плащаме ние.
60 000 лева дневно ни е коствала министерската МУ продажница Горанов, като там сумата е била делена и с други, проституиращи в близост МУ лица.
Тайна към този момент остават /но с времето и тя ще се разкрие/ цените на политическите МУ проститутки – томета, денички, данита и така нататък ренегатиращи човеци.
И няма неприятно! Има си пари – заплаща си на проститутки. Проблемът е, че заплаща с нашите парички и не му мига оченцето.
Затова, това едричкото момченце от Национална агенция за приходите да се набира и да потегля да наблюдава пътя на парите и да спре кранчето.
Пък тогава ще забележим по какъв начин ще се и развива безплатната обич, щото с платена всеки може.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР