Пианистката Анна Русева от Видин, която ще бъде трети клас

...
Пианистката Анна Русева от Видин, която ще бъде трети клас
Коментари Харесай

Бащата на младата пианистка Анна Русева: Малкият град не може да бъде извинение детето да не получи своите възможности

Пианистката Анна Русева от Видин, която ще бъде трети клас тази година, към този момент е притежател на доста влиятелни награди. Тя се гордее най-вече с състезанието „ Нашите деца свирят Бах “, на който печели първо място и златен орден. Свири от предучилищна възраст, откакто родителите ѝя завели на концерт. Свири съвсем всеки ден.  Споделя, че желае да стане пианистка. Бащата Александър Русев показа: 
" Това беше неин избор, който тя направи на 6-годишна възраст. Ние не сме музиканти в фамилията, само че не се поколебахме въобще. Желанието на децата е като закон. Независимо в каква тенденция са желанията, заложбите и така нататък считам, че те би трябвало да получат опция да ги развиват ". 

Малкият град не може да бъде опрощение детето да не получи своите благоприятни условия, уверен е Русев:

" Детето би трябвало да има своето детство и да получи своите благоприятни условия. То не може да получи отговор " Ти си родено във Видин и нямаш възможностите  на софиянчета ".... Или " родено си в България " и т.н ". В малкия град е мъчно, само че един същински родител никога не би се спрял пред това ". 

Русев е безапелационен, че финансовото поръчителство не би трябвало да стопира развиването на детето, макар че освен уроците, само че и самият инструмент пиано е безценен, както и пътуванията. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР