Пианистът Евгени Генчев посочи, че България е малък пазар и

...
Пианистът Евгени Генчев посочи, че България е малък пазар и
Коментари Харесай

„Ергенът" Евгени най-накрая призна истината: Защо Валерия, а не Елена СНИМКИ

Пианистът Евгени Генчев уточни, че България е дребен пазар и все пак интензивността му у нас, в никакъв случай не е било за пиар, защото професионалният му триумф зад граница е задоволителен.

 

Нещо повече, той даже дефинира присъединяване си в „ Ергенът “ като жертва, защото в този момент, когато излезе на улицата, постоянно е под светлините на прожекторите, а съседите му викат от терасите. И добавя, че даже световноизвестни хубавици си падат по него.

 

В този ред на мисли той показва, че всяка монета е двустранна и има своята позитивна и отрицателна страна. Той обаче е взел напълно осъзнато решението си за присъединяване в риалитио. Категоричен е, че не е изпитвал боязън, защото е правил единствено това, което смята за вярно.

 

Разкрива, че това основава и известна доза дискомфорт, защото тъкмо когато си най-емоционален и искаш да правиш всичко с индивида, с който си, не можеш, защото би трябвало да се съобразиш с събитията. Дори споделя, че един път им се наложило да излязат с маски и качулки в 2 през нощта. Към днешна дата към този момент умерено могат да се разхождат на открито, защото към този момент са претърпели и това.

 

Подчертава, че Валерия е мощна жена, само че пък той не е търсил елементарен път.

По отношение на любовните искри, прехвърчали сред него и Елена, Евгени декларира без съмнение, че е можел да напусне предаването единствено с една жена, въпреки да са били в Турция. За нея споделя още, че е прелестен човек и има съществени планове, даже е подготвена да стане майка.

 

По отношение на избора му – Валерия, показва, че е многопластов и не се свежда единствено до това, че е красива жена. В последна сметка везната се е наклонила към страната, на която страстта е по-силна. В оня миг по този начин е усетил обстановката, по този начин е постъпил.

Инфо: show.blitz.bg

Тагове: Евгени Генчев Елена Валерия избор „ Ергенът “ пианист Турция пиар
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР