Пианистът Евгени Генчев и манекенката Валерия, които тази година бяха

...
Пианистът Евгени Генчев и манекенката Валерия, които тази година бяха
Коментари Харесай

Ергенът Евгени и Валерия окончателно се разделиха

Пианистът Евгени Генчев и манекенката Валерия, които тази година бяха основни настоящи лица в шоуто на Би Ти Ви „ Ергенът ”, дефинитивно са се разделили. Тези дни той се е отдал на занимания с другари в София, а по-късно – на работа в Пловдив. В същото време обичаната му, с която сякаш са сгодени, е била сама на женитба на морето, писа „ Уикенд ”.
През почивните дни Евгени е бил в столицата в напълно мъжка компания. С приятелите му са вечеряли в италиански ресторант, а дали са траяли купона в нощно заведение по-късно, не е ясно. Сигурно е обаче, че с тях не е била Валерия, а Евгени май отново е ерген, какъвто беше и при влизането си в риалитито на Би Ти Ви. Пианистът не наподобява смутен от неналичието на формалната си половинка. „ Щастие: да хапнеш с другари ”, разяснява фотосите си той. През седмицата пък стана ясно, че Генчев работи върху подготовката на фестивал в родния си град Пловдив, който ще се организира при започване на август. Той сподели доста фотоси и от работата си по този план, само че Валерия не се вижда и на тях.

Къде е манекенката, до момента в който музикантът, в който сякаш е влюбена, се забавлява с другари и работи по личните си планове? Оказва се, че тя е била на женитба на Северното ни Черноморие. Била е шаферка и дори май е хванала букета на булката, което би трябвало да значи, че идната женитба ще е нейната. Но младоженецът надали ще е Евгени. Самият факт, че Валерия е била поканена на сходно събитие сама, издава, че тя към този момент не е с Генчев, в случай че изобщо в миналото двамата са били дружно. Ако в действителност имаха връзка и смятаха да се женят, както афишират по малкия екран, младоженците сигурно щяха да се съобразят и да ги поканят като двойка. Ясно е, че манекенката е била сама, тъй като е сама и в живота.

Всъщност още след първата обща изява на двете риалити звезди се заприказва, че те надали имат връзка. Държанието им един към различен беше прекомерно студено за влюбени. Отделно от това в шоуто „ Тази събота ”, където дадоха изявление след финала на „ Ергенът ”, влязоха в студиото по друго време – Валерия се появи много след музиканта. Това още тогава издаде, че са пристигнали в малкия екран по настрана, а не дружно като двойка. Двамата в никакъв случай не са крили, че са били разграничени в месеците сред фотосите на риалитито и неговото лъчение сякаш с цел да не издават какъв е финалът. Става въпрос за към 10 месеца – време, което е прекомерно дълго за влюбени. Плановете им за лятото също са разнообразни – той разгласи, че счита да работи, а тя – да „ ваканцува ” сама в Япония.

На рождения ден на Валерия пък пианистът беше измежду поканените, само че тя не му разреши даже да се снима с нея. Във виртуалното пространство могат да се намерят записи, на които се вижда по какъв начин той застава до нея, когато й носят тортата, само че тя го гони жестоко, тъй като желае да се снима сама. Появи се и фотография на Евгени с Валерия и двете им фамилии по време на обяд край морето, поради която се заприказва, че са проучвали заведения за хранене за бъдещата си женитба. Но женитба май няма да има.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР