ПФК Лудогорец съобщава, че за мача с Фенербахче от Лигата

...
ПФК Лудогорец съобщава, че за мача с Фенербахче от Лигата
Коментари Харесай

Организация и мерки за сигурност за мача Лудогорец - Фенербахче

ПФК Лудогорец оповестява, че за мача с Фенербахче от Лигата на конференциите в четвъртък (9 ноември) ще бъде основана сериозна организация по пропусквателния режим на " Хювефарма Арена ".

Привърженици с фенартикули на Фенербахче няма да бъдат допускани в секторите с почитатели на Лудогорец. Около стадиона ще бъдат построени КПП-та, на които ще се ревизират билетите и документите за идентичност.

Всички притежатели на входни талони за Централна естрада, браншове " А1 ", " В ", " Г " и естрада " Моци " би трябвало да покажат и български документ за идентичност.

Феновете на Фенербахче ще бъдат настанени в бранш " А " на " Хювефарма Арена ".

ПФК Лудогорец оповестява, че за достъпът до стадион " Хювефарма Арена " да бъде улеснен, се предлага на почитателите, чиито места са в бранш " Г " да употребяват алеите в парка и да следват табелите и инструкциите на стюардите, които ще бъдат ситуирани в региона. Клубът моли към последователите с билети за бранш " Г " да не се смесват с потока от последователи за браншове " В " и " Моци ", което би затруднило съществено пропускателния режим на " Хювефарма Арена ".

ПФК Лудогорец припомня, че за мача с Фенербахче стадион " Хювефарма Арена " отваря порти в 20,00 ч. Имайки поради обстоятелството, че потенциалът ще бъде напълнен и с цел да се избегне скупчване по входовете.

С цел гарантиране сигурността на почитателите ще има съществени инспекции по входовете, като няма да бъдат допускани лица в нетрезво положение, използвали наркотични субстанции, както и такива с рискови предмети и пиротехнически средства.

ПФК Лудогорец оповестява, че стюардите на стадиона ще наблюдават прецизно да няма скупчване по пътеводите по време на дуела с Фенербахче.

За да се подсигурява сигурността на напредване, краткотрайно ще бъде лимитирано придвижването на коли в спортната зона посредством построяването на полицейски контролно-пропускателни пунктове. От 20.00 часа няма да бъдат допускани коли по улиците „ Васил Левски “ /от кръстовището с „ Княз Борис “ до Северен бул., “Илия Петров ”, „ Гаврил Кръстевич “ и Северен бул.. Живущите и искащите да обитават в северната градска част ще могат да се придвижват по ул. „ Ветеринарна “, като секторът на „ Северен бул. “ ще бъде в режим на контролирано пропускане. Локалното платно на Гаров път ще бъде отредено за почитатели на гостуващия тим.

Привържениците на ПФК Лудогорец от други обитаеми места, закупили билети за мача, могат да употребяват обособените паркинги до Средношколското общежитие, до Централна поща, до хотел „ Централ ” и така наречен Товарна пиаца по улица „ Странджа ”.

Лудогорец припомня, че присъстващите с лица под 18 години би трябвало да показват попълнена декларация за аставник. Такива се раздават персонално при покупката на билет. Могат да бъдат изтеглени и от основната страница на формалния уебсайт на клуба www.ludogorets.com.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР