ПФК Лудогорец съобщава, че с цел достъпът до стадион Хювефарма

...
ПФК Лудогорец съобщава, че с цел достъпът до стадион Хювефарма
Коментари Харесай

Организация и мерки за сигурност преди Лудогорец - Аякс

ПФК Лудогорец оповестява, че за достъпът до стадион " Хювефарма Арена " за мача с Аякс на 24 август да бъде улеснен, се предлага на почитателите, чиито места са в бранш " Г " да употребяват алеите в парка и да следват табелите и инструкциите на стюардите, които ще бъдат ситуирани в региона. Клубът моли към почитателите с билети за бранш " Г " да не се смесват с потока от последователи за браншове " В " и " Моци ", което би затруднило съществено пропускателния режим на " Хювефарма Арена ".

ПФК Лудогорец припомня, че за мача с Аякс стадион " Хювефарма Арена " отваря порти в 19,00 ч. Имайки поради обстоятелството, че потенциалът ще бъде напълнен и с цел да се избегне скупчване по входовете, молим да се пристигна на стадиона по-рано. С цел гарантиране сигурността на почитателите ще има съществени инспекции по входовете, като няма да бъдат допускани лица в нетрезво положение, използвали наркотични субстанции, както и такива с рискови предмети и пиротехнически средства.

Феновете на Аякс ще бъдат настанени в бранш " А " на " Хювефарма Арена ".

Важно! ПФК Лудогорец оповестява, че стюардите на стадиона ще наблюдават прецизно да няма скупчване по пътеводите по време на дуела с Аякс.

За да се подсигурява сигурността на напредване, краткотрайно ще бъде лимитирано придвижването на коли в спортната зона посредством построяването на полицейски контролно-пропускателни пунктове. От 19.00 часа няма да бъдат допускани коли по улиците „ Васил Левски “ /от кръстовището с „ Княз Борис “ до Северен бул., “Илия Петров ”, „ Гаврил Кръстевич “ и Северен бул.. Живущите и искащите да обитават в северната градска част ще могат да се придвижват по ул. „ Ветеринарна “, като секторът на „ Северен бул. “ ще бъде в режим на контролирано пропускане. Локалното платно на Гаров път ще бъде отредено за почитатели на гостуващия тим.

Привържениците на ПФК Лудогорец от други обитаеми места, закупили билети за мача, могат да употребяват обособените паркинги до Средношколското общежитие, до Централна поща, до хотел „ Централ ” и така наречен Товарна пиаца по улица „ Странджа ”.
 
Лудогорец припомня, че присъстващите с лица под 18 години би трябвало да показват попълнена декларация за аставник. Такива се раздават персонално при покупката на билет. Могат да бъдат изтеглени и от основната страница на формалния уебсайт на клуба www.ludogorets.com

Всички гости на стадиона са длъжни да носят документ за идентичност.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР