ПФК Локомотив Пловдив представи официално новите екипи на отбора за

...
ПФК Локомотив Пловдив представи официално новите екипи на отбора за
Коментари Харесай

ПФК Локомотив Пловдив представи новите екипи на отбора за сезон 2021/2022

ПФК Локомотив Пловдив показа публично новите екипи на тима за сезон 2021/2022. Събитието се състоя на 22 май в Ритейл Парк Пловдив и притегли десетки футболни ентусиасти, фенове на спорта и фенове на пловдивския отбор.

Новата екипировка е на елитния бранд Nike, а снабдител на екипите за черно-белите е българската компания SPORT DEPOT. Сътрудничеството сред пловдивския „ Локомотив " и спортната верига започва през април след среща сред спортния шеф на клуба Георги Иванов и изпълнителния шеф на SPORT DEPOT Николай Цонов.

„ За нас е извънредно наслаждение да си партнираме с един от най-успешните тимове в Първа професионална футболна лига. Сътрудничеството ни с ПФК Локомотив Пловдив е за две години и е част от политиката на компанията ни в поддръжка на българския спорт и на спортните клубове в страната. Желаем триумф на тима с новите екипи на Nike ", сподели Мартин Митов, управител „ Отборни спортове " в Sport Depot.

„ Уверен съм, че с тези екипи ще създадем всички вас щастливи през идващия сезон ", обърна се към публиката спортният шеф на тима Георги Иванов.

След формалната част на събитието почитателите имаха опция да се снимат с обичаните си футболисти и да получат подпис от тях. Всички присъстващи бяха поканени в магазина на SPORT DEPOT, където съумяха да прегледат продуктите на елитния бранд Nike и да си закупят формалната екипировка на тима.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР