ПФК Левски ще изпрати свои представители, които да трупат знания

...
ПФК Левски ще изпрати свои представители, които да трупат знания
Коментари Харесай

Представители на Левски ще се учат от Атлетико и Реал Бетис

ПФК Левски ще изпрати свои представители, които да натрупат познания и опит по време на идния първи LaLiga Football Seminar. Събитието ще се състои на 22 март, сряда, а присъединяване в него ще вземат представители на Ла Лига-Aтлетико (Мадрид) и Реал Бетис, както и Алавес от Сегунда.
 Първата международна война в Левски
Първата международна война в Левски

Големи мъже стават за срам

В програмата на семинара акцентът ще падне върху метода на работа и развиване както в испанските клубове, по този начин и в Ла Лига. Ще се акцентира на тематиката за мениджмънта, маркетинга и нововъведенията в отборите; ще се прегледат опциите за намиране на нови спонсори; ще се разиска по какъв начин тъкмо да бъдат изграждани устойчиви и дълготрайни партньорства, както и какви са евентуалните способи да се генерира облага.

LaLiga Football Seminar е подобаващ за футболни треньори, мениджъри, ръководители и експерти, както и за всички, които са в областта на футбола или спортната промишленост. Професионалисти от разнообразни сфери или студенти, които имат предпочитание да се развиват, също ще могат да получат скъпа информация от испанските лектори. Пълна информация за семинара, къде и по какъв начин да се закупят билети може да откриете на https://footballseminar.bg/
 Жоро Игнатов
Жоро Игнатов " дойде " при Мъри и Наско

Майтапят се със обстановката в Левски
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР