ПФК "Левски" от известно време погасява дълговете си чрез дарения.

...
ПФК "Левски" от известно време погасява дълговете си чрез дарения.
Коментари Харесай

Степан Хиндлиян: Подигравката с Левски продължава със страшна сила

ПФК "Левски " от известно време погасява задълженията си посредством дарения. Това прилагаше и Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от. Каква е разликата кой подарява? Всеки има право да го прави. Подигравката с "Левски " продължава със страшна мощ. С него се жонглира на фона на горчивата чаша, която би трябвало да изпием, на фона на това, че даваме парите си. Какво има да избираме повече - всички заставаме зад Наско Сираков. "Левски " не е картоф, че да се подава сред някакви хора. Това съобщи в ефира на Нова телевизия ръководителят на Националния клуб на последователите на "Левски " Степан Хиндлиян.

"Всеки има право да подарява. Обикновено се подарява при болест. "Левски " е съвсем болен. Питам, в случай че някой от концерн "Синя България " беше болен от COVID-19 - щеше ли да употребява респиратор, дарен от депутата Делян Пеевски  Делян Пеевски Бизнесменът и народен представител към този момент 4 мандата от гражданската квота на Движение за права и свободи Делян Пеевски е роден в София на? Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от дано да не се подиграва с нас, сподели Тити Папазов. По думите му по всичко проличава, че притежател на клуба е Георги Попов. "Сашо Диков омерзи историята на "Левски ", като се появи пред Министерски съвет ", безапелационен бе Папазов.

Тръст "Синя България ": Съдбата на "Левски " за следващ път е в ръцете на почитателите

"Левски " е в доста мъчно състояние. 250 000 бяха събрани до през вчерашния ден от последователите. Не спирайте да дарявате, от нас зависи. Но тези пари са глъдка въздух. Каквото и да се случва оттук насетне би трябвало да е ясно, че това цялото нещо си заслужаваше. Ние сме спечелили. За да се задейства Сираков и да каже, че поема отговорност, то изборите са извършени. Той е живата легенда на клуба ", отсече Хиндлиян.

Степан Хиндлиян: Божков ни сподели в прав текст - няма лотария, няма и "Левски "!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР