Pfizer отчете изненадваща печалба за тримесечие във вторник, подпомогната от

...
Pfizer отчете изненадваща печалба за тримесечие във вторник, подпомогната от
Коментари Харесай

Pfizer публикува изненадваща печалба за четвъртото тримесечие, подпомогната от търсенето на лекарство за лечение на Covid

Pfizer регистрира изненадваща облага за тримесечие във вторник, подкрепена от съкращения на разноските и по-високото от предстоящото търсене на лекарството за лекуване на Covid-19 Paxlovid, само че продажбите на някои високопрофилни артикули не доближиха прогнозите на Уолстрийт.

Акциите на Pfizer паднаха с към 1% в следобедната търговия.

Инвеститорите избягаха от Pfizer предходната година, защото опасенията за пандемията понижиха и милиарди долари в продажбите на ваксини и лекуване против Covid изчезнаха. Компанията отговори със скорошно закупуване на производителя на медикаменти за рак Seagen, стратегия за понижаване на разноските за 4 милиарда $ и вътрешно преструктуриране.

„ Това ще бъде година на осъществяване. Събрахме екип, който аз определени, които имам вяра, че са безусловно верните водачи, с цел да " приложат проекта за напредък на Pfizer ", сподели основният изпълнителен шеф Алберт Бурла по време на диалог с вложители.

" Нашите качества да изпълняваме всички наши опе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР