Певиците Рут Колева и Сани Алекса са изяли най-много шамари

...
Певиците Рут Колева и Сани Алекса са изяли най-много шамари
Коментари Харесай

Рут и Сани изяли най-много шамари, Жана млати гаджето си + още ПОТРЕСАВАЩИ ИСТОРИИ

Певиците Рут Колева и Сани Алекса са изяли най-вече плесници от половинките си, демонстрира инспекция на Телеграф. Много звезди у нас са ставали очевидци или са били част от неприятни подиуми на домашно принуждение.

Най-фрапиращ е казусът със звездата от Х Фактор Сани Алекса, която се появи с окървавено лице в обществените мрежи. Тя бе смазана от пердах от приятеля си швед Сами Кий Сверт. След като се прибират от женитба гаджето й я бие до кръв в дома си. Певицата споделя и за различен случай, когато е била пребита и лежала в болница.

Преди дни Рут Колева също се оплака от ударите, нанесени й от бивше гадже. Тя акцентира, че проблемите с домашното принуждение съществуват от дълго време и за това би трябвало да се приказва повече. Оказа се, че Рут, която посвети цяло парче на насилваните дами, е била грубо пребивана и то не един път.

Рени също е била жертва на тормоз от страна на мъжа си. Тя отхвърля той да й е посягал, само че споделя: „ Психическият тормоз е доста по-силен и остава за цялостен живот “. Фолкпевицата добавя, че някогашният й брачен партньор Борис остава най-голямата й обич, макар породените контузии.

Яна Маринова споделя, че е била посинявана в ученическите си години от малко по-големи момчета. Уличните бандити, по които си падала актрисата, съумели да вгорчат живота й дотам, че оттогава хубавицата не желае и да чуе за кофти мачовци, които желаят да управляват връзката.

Експоловинката на Жана Бергендорф се ожали пред съда , че е жертва на домашно принуждение. Танцьорът Леандър Янес, прочут като Лео съобщи, че съществена виновност за домашните мелета има певицата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР