Певицата Юнона стана обект на необичайно събитие по време на

...
Певицата Юнона стана обект на необичайно събитие по време на
Коментари Харесай

Фолк звезда бе нападната по време на снимки

Певицата Юнона стана обект на извънредно събитие по време на снимането на своя нов клип. В този клип тя показва следващата си фолклорна ария и се надява да впечатли публиката с дълго чаканият план.

Въпреки че всичко изглеждаше наред и снимачният развой вървеше безпрепятствено, внезапно Юнона бе нападната от стотици мравки, които почнаха да се качват по краката й и да я хапят.

Въпреки необикновената обстановка, Юнона се прояви като същински експерт и прояви огромен издръжливост. Нито з амиг не си намерения да приключи фотосите или да смени местоположението. Вместо това, тя продължи да извършва песента си, до момента в който мравките я хапеха. Този невероятен случай разкри нейната мощна духовна и професионална мощ, като демонстрира, че нищо не може да я спре, даже и инсекти.

След като Юнона показа случая в обществените мрежи, нейните почитатели показаха своето удивление и поддръжка. Те разясниха, че са горди с певицата, тъй като тя не се отхвърли да извърши своята задача в условия, които за мнозина може да бъдат отказващи. Много от феновете й показаха неспокойствие да видят новия клип и се надяват, че режисьорът ще включи занимателните фрагменти, в които Юнона се бори с насекомите, упоменати от нея в Инстаграм.

Юнона, в пътя си към триумфа, още веднъж сподели, че е същински експерт и постоянно е подготвена да преодолее всевъзможни компликации, с цел да достави на своите почитатели незабравими моменти. Със своята изключителна музикална изява и непреклонен дух, тя продължава да ни впечатлява и въодушевява.

 

Виж видеото ТУК!

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР