Певицата Шер обяви, че ще напусне САЩ , ако Доналд

...
Певицата Шер обяви, че ще напусне САЩ , ако Доналд
Коментари Харесай

Шер бяга от САЩ

Певицата Шер разгласи, че ще напусне Съединени американски щати, в случай че Доналд Тръмп победи президента Джо Байдън на изборите следващата година.

" Последния път съвсем получих язва “, съобщи Шер пред The ​​Guardian. " Ако той влезе, кой знае? Този път ще напусна Съединени американски щати “, добави изпълнителката. 

Шер в никакъв случай не е била добре настроена към милиардера-президент и сегашен любимец на републиканците за поста. През 2015 - година преди Тръмп да се настани в Белия дом, Шер се закани, че ще напусне планетата Земя, в случай че Доналд Тръмп завоюва изборите. 

“Ако Тръмп бъде определен, аз се експортирам към Юпитер ", сподели тогава певицато. Въпреки това тя към момента живее всред хората, макар че Хилъри Клинтън загуби вота на американците. 

" Когато видя Тръмп да бълва омразата си и да изрича безбройните си неистини, се нервирам, само че също по този начин се усещам в действителност неспокойна. Тогава виждам Нанси Пелоди да идва по малкия екран и си споделям: " Всичко е наред, Нанси е в Къщата “, продължи с хейта си Шер и през 2016 година.

Магнатът Доналд Тръмп се пробва да стане едвам вторият президент в историята на Съединени американски щати, който печели непоследователни мандата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР