Певицата отскоро има нов любовник, с когото е изключително щастлива.

...
Певицата отскоро има нов любовник, с когото е изключително щастлива.
Коментари Харесай

Емилия забрави от раз за Коко Динев! Новият й я обсипва с рози и я гледа като арабска принцеса, но кой е той?!

Певицата неотдавна има нов ухажор, с който е извънредно щастлива. Изпълнителката интензивно крие връзката си с новата си възлюбена и не желае да я обявява публично. Фолкдивата се похвали с голям букет от рози, който й е подарен от мъжа до нея. Няколко дни по-късно Емилия разгласява и фотография на късметче от кафе, на което написа " обич ". Тези дейности на певицата сочат, че тя най-вероятно е претърпяла Коко Динев, с който се разделиха, написа Хот Арена. Емилия призна за края на брака им в телевизионно изявление. Двамата имаха връзка повече от 10 години, а плод на тяхната обич са двете им деца - Иван и Мира.

" В момента не сме дружно. Просто един ден се скарахме и се разделихме. Не става въпрос за невярност. Нещото, което не ни стига, е, че не сме един за различен, само че се обичаме ", съобщи Емилия.



Според слуховете певицата и новият й любим са дружно от няколко месеца. Връзката им почнала незабавно откакто се разделила с Динев. Когато е до новия си, Емилия чувствала поддръжка, каквато не получавала от предприемача от Сандански. Любовникът на певицата я слушал деликатно и откликвал на всяка една молба на изпълнителката.

Емилия няма славата на жена, която елементарно се влюбва. Новият мъж до нея обаче очевидно и завъртял главата много. За малко време певицата го е обикнала и сияе, издават близки до нея.



Емилия и новото й гадже се крият и съвсем не могат да бъдат видяни дружно. Те излизат тайно, а най-често се виждат, когато отидат на отмора. Там двойката си наваксва пропуснатото. Очаква се в скоро време Емилия да запознае децата си с новия мъж до нея.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР