Певицата от Пусикет долс“ Никол Шерцингер и тенисистът Григор Димитров

...
Певицата от Пусикет долс“ Никол Шерцингер и тенисистът Григор Димитров
Коментари Харесай

„Сън“: Никол Шерцингер и Григор Димитров са разочаровани от връзката си


Певицата от „ Пусикет долс “ Никол Шерцингер и тенисистът Григор Димитров се грижат и раздават доста един за различен, само че дистанцията сред тях прави връзката им доста сложна, написа през днешния ден в. „ Сън “. Изданието загатва, че звездната двойка може да е пред разлъка.

Докато Никол има безчет музикални участия и е ангажирана с новия сезон на „ X Factor Америка “, Димитров непрестанно пътува за мачове. Те не приказват за публична разлъка, само че споделят разочарованието си от обстоятелството, че споделят главно по телефона.

Новината идва малко откакто екзотичната изпълнителка показа в телевизионно изявление, че ще се радва да има деца през идващите пет години. Тя сподели и че би желала да се омъжи един ден.

Никол също по този начин съобщи, че мечтае да съчетава работата със фамилията и да бъде като Шаде, Дженифър Лопес и Бет Мидлър, които също съумяват сполучливо да комбинират уговорките си.

Красавицата, която сега е на 39 години, разкри, че приготвя нов музикален план, за който доста се вълнува.

„ Имам план, който е моя фантазия и го вардя в сърцето си. Имам визия за него и желая да го основа по този метод. Това е нещо, което считам, че не е било правено преди, тъй че желая да му отделя време “, сподели тя и добави, че в живота й нещата постоянно опират още веднъж до музиката. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР