Певицата организира вечеря, на която покани Цветелин Маринов-Цуни и близначките

...
Певицата организира вечеря, на която покани Цветелин Маринов-Цуни и близначките
Коментари Харесай

Лъсна Само Преди Минути, Е Това Вече Ни Уби! Мария Взриви С Разкритие! Най-Известният Й Съквартирант Е

Певицата провежда вечеря, на която предложения Цветелин Маринов-Цуни и близначките Влади и Алекс, като към тях се причислиха плеймейтката Анджелина Атанасова и моделката Палома Митева. След почерпката компанията се озова в столичния клуб " The One ".

Миньончето на попфолка излезе на сцената със забележителен загар и в два ултра секси тоалета, само че не се застояваше дълго там, а пеейки, се забавляваше на масите на всички посетители. Когато отиде на сепарето на Цуни, където бяха още и близначките, тя ги показа като " моето второ семейство ".

Репликата на Мария сигурно е зарадвала Цуни. Докато и двамата бяха още в Къщата, предприемачът се беше лепнал като гербова марка към нея и за никой не останаха скрити благосклонностите му към фолк дивата. Редовно й приготвяше закуска в леглото и се грижеше дали е сита.

В клуба усещане направи къдрокосата Влади, която макар, че със сестра й се изявяват в различен род, сподели забележителни благоприятни условия в кършенето на снага под звуците на ориенталски ритми и същински се наслаждаваше на празненството.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР