МАДРИД (AP) — Защитникът на Байерн Мюнхен Матайс де Лигт

...
МАДРИД (AP) — Защитникът на Байерн Мюнхен Матайс де Лигт
Коментари Харесай

Де Лигт казва, че линейният съдия се е извинил за късната „грешка“ при загубата на Байерн от Мадрид в Шампионската лига

МАДРИД (AP) — Защитникът на Байерн Мюнхен Матайс де Лигт сподели, че линейният арбитър му се е извинил, че е вдигнал флага за засада, преди да означи гол което би било късно равнене на полуфинала на Шампионската лига против Реал Мадрид в сряда.

Де Лигт вкара надълбоко в добавеното време за гол, който би бил 2-2, който евентуално щеше да докара мача до край продължения на стадион Сантяго Бернабеу. Но голът не беше зачетен, тъй като реферът даде сигнал за засада, без да остави играта да бъде приключена.

„ Линийният арбитър ми сподели: „ Съжалявам, направих неточност “ Де Лигт сподели след загубата с 2-1, при която Хоселу завоюва добавеното време на Мадрид след интервенция на ВАР, която анулира в началото оповестяване на засада. В този случай обаче другият арбитър на линията разреши играта да продължи.

„ Правилото гласи, че в случай че не е ясна засада... би трябвало да продължиш да играеш. “ сподели Де Лигт. „ И в случай че влезеш в последната минута и свирнеш по този метод, мисля, че това е огромна неточност. Ако е засада или...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР