Певицата Галена нападна продуцента си Митко Пайнера, видя HotArena.Певицата за

...
Певицата Галена нападна продуцента си Митко Пайнера, видя HotArena.Певицата за
Коментари Харесай

Галена пак скочи на Пайнера: Не ме вълнуват вашите награди!

Певицата Галена атакува продуцента си Митко Пайнера, видя HotArena. Певицата за следващ път изригна, че не желае никакви награди.

„ Отказвам всевъзможни предложения за награди и не получавам такива. За мен не е значимо. Наистина не се вълнувам. Минала съм подобен интервал, в който в действителност съм схванала, че не са значими. И не е значимо единствено да го казваш, а да повярваш в това. Наистина имам вяра в това и пренебрегвам сходни ивенти. Защото съществуването на срещи с почитателите, поканата да бъда една от дребното изпълнителки на сцената на радио „ Веселина “ в зала „ Арена Армеец “ (пя на една сцена с Цеца, Пеги Зина), толкоз доста хора, за мен е все едно съм взела пет следващи години „ Певица на годината “, съобщи прочувствено Галена.

Тя се разсърди на инж. Митко Димитров през 2016г., когато трябваше да бъде титулувана за най-фобра фолкпевица в България. Но за огромна победителка бе посочена Преслава. Галена го одобри тежко и въобще не се появи на церемонията. Двете колежки бяха неразделни приятелки, само че след абсурда стопираха да си приказват и настана разкол в връзките им, написа „ България през днешния ден “.

Заради драмите около раздаването на премиите, Митко Пайнера реши и тази година да няма гала.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР