Певицата Андреа за първи път сподели нещо съкровено със своите

...
Певицата Андреа за първи път сподели нещо съкровено със своите
Коментари Харесай

Андреа в емоционална изповед: За първи път бях себе си на мача Пулев-Фюри!

Певицата Андреа за първи път показа нещо съкровено със своите почитатели и почитатели в мрежата, видя HotArena.

По време на дуела сред половинката й Кубрат Пулев и Хюи Фюри тя изживя няколко сериозни момента. Именно в тях тя си разреши да изрази пред всички какво се случва с нея във вътрешния й свят. Русокоската на няколко пъти реагира свръх прочувствено и най-много – разтревожено, преди да се реши финала на мача. Тогава компактно до нея бе положителната й другарка Николета.

Андреа бе видяна да се гушка в приятелката си Николета Лозанова, с цел да овладее терзанията към протичащото се на кръга.

За първи път демонстрирах страстите си по време на мача, демонстрирах себе си! Благодаря на всички, които не пуснаха ръката ми! Бях себе си! Изключително съм щастлива!Цяла България беше с теб по всевъзможен метод! И всяка страст си заслужаваше успеха! Господ е с теб! Продължаваме напред! “, написа в обществените мрежи русокоската.

В последна сметка изходът бе позитивен, в наша изгода, и най-хубавият ни боксьор получи заслуженото и победи.

В свои изявленията Андреа нееднократно е споменавала, че не обича да гледа онлайн дуелите на Кубрат, защото ги изживява свръх прочувствено. В последно време тя се изправя против страха си и се пробва да го пребори.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР