Певицата Адел е една от най-известните дами в музикалния бизнес.

...
Певицата Адел е една от най-известните дами в музикалния бизнес.
Коментари Харесай

Диетата на Адел, с която свали 30 килограма

Певицата Адел е една от най-известните дами в музикалния бизнес. Дълги години тя се бори с тежестта си като една от аргументите е неприязънта ѝ към спазването на всевъзможни диети и тренировките.

От много време насам обаче виждаме, че тя е в чудесна форма. На какво се дължи това, ще попитате? На композиция от фактори. Първо, тя е почнала тренировки във фитнеса, само че се занимава и с пилатес, който е съвременен измежду толкоз доста звезди. Другата причина обаче е диетата, която прецизно съблюдава, така наречен диета Сиртфуд.

Създадена от Ейдън Гогинс и Глен Матен, диетата е основана на проучвания върху група от 7 протеина (сиртуини), които контролират голям брой функционалности в човешкото тяло в това число и метаболизма. Диетата включва 20 храни, които укрепват функционалностите на тези протеини. Това са: кейл, алено вино, ягоди, лук, соя, магданоз, зехтин (Екстра върджин), мрачен шоколад (85% какао), зелен чай (мача), елда, куркума, орехи, рукола, боровинки, кафе и др.

 Диетата на Адел

Естествено, потреблението на тези храни няма да ви обезпечи нужното намаляване. Трябва да си наложите ограничавания в одобрявания брой калории, както и да си изготвите режим на хранене, който да спазвате.

Диетата се състои от два интервала - първият интервал продължава към една седмица, а вторият - две седмици. През този интервал би трябвало да се одобряват доста от храните, които ускоряват функционалността на сиртуините, само че не трябва да се лишавате и от други храни.

ПЪРВИ ПЕРИОД

През първите три дни на първата седмица би трябвало да консумирате по 1000 ккал. Основната част от менюто ви ще бъдат така наречен зелени сокове и ястия, богати на сиртуини. Останалите дни консумирате по 1500 ккал дневно, като увеличавате приема на зелените сокове и салати/ястия с високо наличие на сиртуини.

 Диетата на Адел, с която смъкна 30 кг

ВТОРИ ПЕРИОД

През този интервал в действителност стартира същинското намаляване. В тази две седмици ядете по три богати на сиртуини хапвания и изпивате по един зелен сок дневно.

Естествено, тази диета може да е сложна за осъществяване, поради ниския калолриен банкет, към който ще би трябвало да преминете. За някои хора тя може да бъде даже невъзможна.

Целта ви обаче може да бъде просто да внесете повече здравословни храни в менюто си, с които да стимулирате обмяната на веществата и прочистването на организма си. Независимо от крайния резултат, наблягането на тези храни може да ви помогне да се чувствате енергични и тонизирани.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР