Певица от Лом взриви сцената на премиерното за родния ефир

...
Певица от Лом взриви сцената на премиерното за родния ефир
Коментари Харесай

Певица от Лом взриви сцената на „Звездите в нас“ с имитация на Селин Дион /видео/

Певица от Лом взриви сцената на премиерното за родния ефир предаване „ Звездите в нас “, научи организация BulNews. Отборът на надарената Милена впечатли журито с реплика на Селин Дион и продължава напред към идващия стадий на формата. 
36-годишната Милена Иванова от крайдунавския град е певица и вокален възпитател. До момента тя се е изявявала най-вече в чужбина. След присъединяване си в предаването обаче тя счита да се завърне интензивно на родната сцена, защото пристрастеността ѝ към музиката останала на назад във времето през последно време, поради дребната ѝ, която беше измежду публиката. 
Милена, дружно с още двама души, изправиха журито на крайници с осъществяване на песента „ The power of love ” на Селин Дион. Нашенката получи особено самопризнание от ромската перла Софи Маринова. Виктор Калев пък назова нейното осъществяване „ съвършената реплика “. Тита също похвали ломчанката, а Дони дефинира образната и вокалната ѝ аналогия с канадската суперзезда като „ изключителна “. 
Заслужено тимът на Селин Дион продължава напред в конкуренцията, което значи, че ломчанката ще се изяви още веднъж на сцената. 
Предаването „ Звездите в нас “ с водещи Мария Игнатова и Ненчо Балабанов е измежду шлагерите в родния ефир. Участниците в него показват своя обичан реализатор, който желаят да имитират през целия сезон. След първичния стадий, където изпълнителите са в тимове, остава единствено най-хубавия от тях, а най-после всеки от тях има късмет да се бори за огромната премия от 50 000 лв..

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР