Певецът сподели за трудния период, през който е преминал миналата

...
Певецът сподели за трудния период, през който е преминал миналата
Коментари Харесай

Съпругата на Ед Шийрън била диагностицирана с тумор по време на бременността

Певецът показа за сложния интервал, през който е минал предходната година, когато брачната половинка му Чери Сийборн е била диагностицирана с израстък по време на втората си бременност.

Тази година Ед Шийран ще издаде новия си албум, за който споделя, че е бил повлиян напълно от мрачния интервал, който е минал в персоналния си живот. Оказва се, че до момента в който Ед и брачната половинка му Чери са чакали своето второ дете, тя е била диагностицирана с израстък. 30-годишната Чери не е могла да се подложи на лекуване, до момента в който не роди.

Двамата станаха родители през май 2022 година, само че към момента не са обявили името на второто си дете. Носителят на премията „ Грами “ не даде повече детайлности за здравословния проблем на своята обичана.

 Добави изложение

„ Поредица от събития трансформираха живота ми, психическото ми здраве и в последна сметка метода, по който гледах на музиката и изкуството... в границите на един месец. Най-добрият ми другар Джамал, мой брат, умря ненадейно и аз се озовах в съда, защитавайки честността и кариерата си на създател на песни “, споделя искрено артистът.

Ед Шийран разкри още, че по това време като че ли е падал в серпантина от „ боязън, меланхолия и безпокойствие “, чувствайки се като че ли „ се дави “ с глава „ под повърхността “. Работата по новия му албум за него се трансформирала в „ терапия “, с чиято помощ успявал да осмисли своите усеща.

 

 
 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР